Haier konferencija dobavljača 2023

Haier konferencija dobavljača 2023

Konferencija “Forward Together, Grow Together” Infinite Possibilities 2023 održana je u Amsterdamu od 24. do 25. novembra.

Na konferenciji su prisustvovali Haier-ovi partneri iz Evrope: preko 80 partnera iz 24 različite zemlje, uključuju i Srbiju sa kompanijom Steelsoft kao predstavnikom.

Pored evropskih partnera, u konferenciji su učestvovali i 20 predstavnika iz različitih odeljenja iz Haier sedišta u Kingidau, kao i Yannick Fierling generalni direktor Haier Evropa.

Svih 130 gostiju uživalo je u vožnji čamcem do Eye film muzeja u kojem  je i održana konferencija.

Na konferenciji je promovisan cilj korišćenja zelenih rashladnih sredstava sa lansiranjem novog R290 asortimana grejanja, naglašavajući posvećenost brenda Haier održivijoj budućnosti, razvijanju novih pametnih tehnologija i povezivanju svih Haier proizvoda, kao i tazne nadogradnje novih proizvoda. Ove nove nadogradnje i proizvodi pokazuju sposobnost brenda Haier da popuni prazninu u svom portfoliju, čineći Haier istinskim takmičarem na konkurentnom i dinamičnom tržištu.

Nakon celodnevne konferencije, proslava je nastavljena u zgradi Capital C- staroj berzi dijamanata u srcu Amsterdama. Tu su gosti mogli da se opuste, neformalno ćaskaju i povežu na impresivnoj lokaciji na krovu zgrade sa pogledom na grad.

Konferencija je bila veoma zanimljiva i edukativna, praćena odličnim predavačima i sjajnim govornicima. Dobili smo mogućnost da se informišemo o novim Haier proizvodima i tehnologijama i da se upoznamo i povežemo sa drugim Haier dilerima, kao i zaposlenima u Hair kompaniji sa kojima smo u svakodnevnoj pisanoj komunikaciji.

Pred nama su izazovna vremena  sa tržištima koja se stalno razvijaju i nestabilni ekonomski uslovi.

Uprkos tome, mi sa sigurnošću možemo reći da zajedno sa Haier-om idemo ispravnim pravcem i radujemo se novoj konferenciji 2024. g. I novom druženju sa sada već starim prijateljima.

Posted in NovostiTags