VTS Group

Brend 

Zemlja porekla

Luksemburg

Kategorija

Oprema za HVAC

web sajt

https://vtsgroup.com/

Brendovi
koje zastupamo

VTS Group

VISOKI STANDARDI PROIZVOĐAČA

VTS Group je proizvođač tehnički napredne opreme za HVAC industriju. Koriste inovativne tehnologije u oblastima istraživanja dizajna, proizvodnje i logistike. Nude visoko standardizovane uređaje za klimatizaciju, ventilaciju i grejanje. VTS uređaji visokog kvaliteta koji su cenjeni i sertifikovani od strane najznačajnijih nezavisnih svetskih stručnjaka, se danas prodaju u preko 65 zemalja širom sveta i STEELSOFT je prva kompanija u Srbiji koja je započela  saradnju sa VTS grupom i zvanični smo distributeri njihovih proizvoda od februara 2023e godine, od kad smo postigli značajne rezultate u prodaji.

VTS PROIZVODI U STEELSOFT-u:

  • klima komore – VENTUS Compact-opseg protok vazduha od 840-16500 m³/h , VENTUS Modular- od 1100-100000 m³/h;
  • vazdušne zavese (toplovodne, električne, ambijetalne i industrijske, proizvode se u dve boje RAL7016 i RAL9016, dužine 1m; 1,5 m; 2m)– WING, WING PRO,
  • kaloriferi (vodeni-grejanje, hlađenje)- VOLCANO

PO ČEMU SE VTS PROIZVODI IZDVAJAJU NA TRŽIŠTU?

Kvalitet proizvoda, cena i rok isporuke su glavni elementi razvojne strategije kompanije koji VTS Grupu čine cenjenim poslovnim partnerom na globalnom HVAC tržištu. Rokovi isporuke su veoma kratki, s obzirom da sve komponente i rezervne delove imaju na lageru, što je za profesionalne kupce veoma važno.

SHOP

Neki od proizvoda ovoga brenda

Sorry, no posts matched your criteria.
Novosti

Poslednje novosti