Oventrop

Brend 

Zemlja porekla

Nemačka

Kategorija

Ventili

Brendovi
koje zastupamo

GLOBALNI LIDER U PROIZVODNJI BALANSNIH I TERMOSTATSKIH VENTILA

Od svog osnivanja kao livnica mesinganih instalacija 1851. godine, Oventrop je evoluirao u globalnog lidera u proizvodnji balansnih ventila i termostatskih radijatorskih ventila za građevinsku industriju. Pošto je u porodičnom vlasništvu i kojim upravlja, Oventrop zadržava kulturu inkluzivnosti i veruje u dugotrajna partnerstva sa svojim zaposlenima, dobavljačima i kupcima širom sveta. Sa istorijom dugom preko 170 godina, 8 podružnica i brojnim agencijama, Oventrop, čiji su proizvodi više puta nagrađivani za svoj dizajn, funkcionalnost i efikasnost,  je danas prisutan u preko 80 zemalja širom sveta

Neke od najznačajnijih nagrada brenda:

  • 2017 – German Brand Award 2017 for the brand Oventrop
  • 2018 – RedDot 2018 Award Winner
  • 2019 – German Brand Award 2019 for the brand Oventrop
  • 2019 – German Inovation Award 2019 Winner

POSLOVANJE PO NAJVIŠIM STANDARDIMA

Kvalitet izrade zajedno sa odličnom tehničkom podrškom samo su dva razloga zbog kojih inženjeri, izvođači i vlasnici projekata dosledno biraju Oventrop rešenja za projekte svih razmera i primene. Oventrop rešenja su uvek dizajnirana i napravljena da traju, lako se instaliraju, energetski efikasna i pouzdana.

Sve ovo je rezultat poslovanja na najvišem nivou i u skladu sa najvišim ISO standardima:

– Energy Management System ISO 50001:2018

– Quality Management System ISO 9001:2015

Slogan kompanije je “Wir regeln das. Seit 1851.” Mi brinemo o tome od 1851. godine. U skladu sa tim Vašu brigu možete prepustiti nama po pitanju izbora odgovarajuće opreme za sistema za pripremu vode za grejanja i hlađenja kućnih i komercijalnih prostora.

SHOP

Neki od proizvoda ovoga brenda

Novosti

Poslednje novosti