AL-KO

Brend 

Zemlja porekla

Nemačka

Kategorija

Klima Komore

web sajt

https://alko-airtech.com/

Brendovi
koje zastupamo

AL-KO

Poboljšanje kvaliteta života kupaca je obećanje celokupnog AL-KO Airtech-a i AL-KO Air Technology-ja, čiji je moto: „KVALITET ZA ŽIVOT“. Kao proizvođač vazdušne i klimatske tehnologije sa decenijama iskustva, AL-KO Air Technology brine o jednom od najosnovnijih faktora kvaliteta ljudskog života: čistom vazduhu.

AL-KO jedinice visokih performansi – koje su sve dobile pečat kvaliteta “MADE IN GERMANY” – obezbeđuju zdravu unutrašnju klimu i prikladne su za skoro sve oblasti primene, bilo u proizvodnoj, hemijskoj, prehrambenoj, restoranskoj industriji, ili u medicinskim ustanovama i bolnicama, kancelarijama i školama.

AL-KO Air Technology obećava kvalitet

Praćenje individualnih zahteva kupaca i implementiranje istih u AL-KO proizvode na najbolji mogući način sa kompetentnim i iskusnim zaposlenima: je moto po kom se vodi i osnova na kojoj je izgrađen poznati brend AL-KO. Stručnjaci AL-KO-a proizvode više od 10.000 jedinica za kontrolu vazduha i klima uređaja godišnje, sve sa pečatom kvaliteta „MADE IN GERMANY“, koji nosi svaki uređaj. Širom sveta, planeri, proizvođači biljaka i programeri veruju u rešenja kompanije AL-KO Air Technology-u svim klimatskim zonama – od Antarktika do tropskih krajeva.

AL-KO klima komore

U AL-KO-vom asortimanu možete pronaći najkvalitetnije klima komore sertifikovane prema nekoliko standarda, testirane prema specifikacijama Eurovent-a i opciono, u izvođenju prema ATEX smernicama za potencijalno eksplozivna okruženja. Dizajnirane su za vazduh zapremine između 1.000 i 150.000 m3/h i mogu se individualno konfigurisati podržano programima digitalnog dizajna zasnovanim na više od 100.000 komponenti.

SHOP

Neki od proizvoda ovoga brenda

Sorry, no posts matched your criteria.
Novosti

Poslednje novosti