O SteelSoft-u

Osiguravamo zadovoljstvo klijenata i vrhunsku uslugu preko 30 godina!

Steelsoft doo jedna je od vodećih kompanija u Srbiji i regionu, u oblastima klimatizacije, ventilacije, grejanja i hladjenja, sa reputacijom kvalitetnog i pouzdanog distributera i partnera u poslovima inžinjeringa, projektnim i servisnim uslugama, stečenom tokom punih 30 godina uspešnog i dinamičnog  poslovanja.   

Prevashodno vodjena idejom kvalitetnog  i efikasnog ispunjavanja svih zahteva korisnika, naša kompanija je svakodnevnim usavršavanjem i ulaganjem u kadrovsku, tehnicku  i logističku infastrukturu, kao i kroz organizacione i finansijske kapacitete, unapređivala poslovni sistem i procese, te zadobila snažno poverenje partnera i klijenata.

Misija

Naša misija podrazumeva da sveobuhvatno nudimo najširi asortiman HVAC proizvoda i usluga u Srbiji i regionu.

Kroz stalno unapređenje tehnologije i edukaciju našeg osoblja, težimo da postanemo partner po meri, pružajući personalizovana rešenja koja optimizuju performanse sistema, ekološki su prihvatljiva  i štede resurse.

Takodje, kao lideri u svojoj branši misija nam je da radimo na konstantnom poverenju, te pružamo punu postprodajnu podršku i budemo pouzdan i jak oslonac svim svojim profesionalnim partnerima i krajnjim korisnicima.

Odzivi u kratkom roku, rešenja za nastale probleme u HVAC sistemima, veliki lager najbolje opreme, svakako su jedna od misija u kojoj težimo da ostanemo na samom vrhu.

Vizija

Kao viziju za budući razvoj ,naša kompanija  odredila je sinergiju upotrebe energetski efikasnih HVAC sistema i obnovljivih izvora energije uz maksimalnu upotrebu inovativnih tehničkih rešenja i uz pomoć naših vrhunskih kadrova, pružamo korisnicima dugoročno i efikasno rešenje.

Imperativ i uslov za brz i uspešan regionalni razvoj je građenje dugoročnih partnerskih odnosa sa mrežom profesionalnih i pouzdanih korisnika kojima prižamo sveobuhvatnu podršku i na taj način im obezbeđujemo stabilnost, prosperitet i rast.

Kao jedna od vizija kompanije je takodje da naše usluge i proizvodi, u skladu sa najvišim svetskim standardima pružaju korisnicima sigurnost i komfor i da postanusinonim za beskompromisni kvalitet i dugorošna rešenja.

Iskusan Ekspertski Tim

Naša kompanija danas broji preko 150 zaposlenih, od kojih su 25 inženjeri koji uspešno iznose projekte na teritoriji celog regiona, a preko 40 obučeni instalateri i serviseri. Pored Beograda gde nam je sedište, Steelsoft ima ogranke i u Nišu i Novom Sadu.

Kontinuiran lager proizvoda i brza isporuka i instalacija

  • magacinski prostor na 3 lokacije u Srbiji
  • brza i laka isporuka u bilo kom delu Srbije
  • android Steelsoft aplikacija programirana za praćenje celokupnog radnog procesa, što podrazmeva praćenje projekata, radnih naloga i izdate opreme

Efikasna rešenja za sve prostore

  • softveri za 2D i 3D projektovanje HVAC sistema
  • softveri za očitavanje rada i puštanje freonskih sistema i čilerskih postrojenja u rad
  • sopstvena akademija za prezentaciju novih proizvoda na tržištu i edukaciju inženjera, instalatera i servisera, u kojoj se vrše razne obuke i licenciranja
  • u koraku smo sa svim inovacijama na tržišu, kako proizvoda tako i usluga

ISO Standard sistemi

2008.godine uveli smo standard sistem menadžment kvaliteta ISO 9001, sistem menadžmenta kvalitetom, zatim 2010. godine uvedeni su i standardi ISO 1400, sistem menadžmenta zaštitom životne sredine i ISO 45001, sistemi menadžmenta bezbednosti i zdravlja na radu. Potom smo postali bogatiji za još dva standard sistem menadžmenta kvaliteta ISO 27001 i ISO 50001, koji se odnose na sistem menadžmenta bezbednošću informacija i sistem menadžmenta energijom.

Natprosečan kvalitet poslovanja Steelsoft-a

Kompanija Steelsoft doo je sertifikovana od strane Društva za poslovne i bonitetne informacije Dun&Bradstreet doo. Sertifikat ove bonitetne kuće je prihvaćen sertifikat u poslovnom svetu za natprosečan kvalitet poslovanja kompanije i dodeljuje se na osnovu trenutnih podataka o poslovanju. Naša kompanija poseduje sertifikat platinum 3A sertifikat zlatne izvrsnosti (AAA) kao rezultat trogodisnjeg AAA boniteta , što je ujedno i najviša ocena. Ponosno stojimo iza ovog sertifikata i težimo ka tome da tako i ostane.

Ponosno stojimo iza ovog sertifikata i težimo ka tome da tako i ostane. Naš bonitetni rejting možete pogledati klikom na sliku.

SteelSoft

Naši sektori poslovanja

Image

Pogledajte video o nama

Najsavremeniji Sistemi

Učinite vaš prostor prijatnim tokom svih godišnjih doba

Mi se pobrinemo o vašem komforu tokom cele godine!

Steelsoft nudi jedinstvenu uslugu redovnog održavanja vaših termo sistema, bilo da je u pitanju stan, kuća, hotel ili industrija. Naši serviseri se dva puta godišnje, pred zimsku i letnju sezonu, pobrinu da su vaši uredjaji servisirani, očišćeni i spremni za predstojeću sezonu!

Ugovorom o redovnom održavanju sistema, Steelsoft preuzima vaš komfor u svoje ruke, kako vi ne biste morali da brinete!
Kontakt

Budimo u kontaktu

    Naš odabrani tim spreman je da Vam pomogne!