Grundfos

Brend 

Zemlja porekla

Danska

Kategorija

Pumpe

Brendovi
koje zastupamo

PUMPNA REŠENJA ZA SVE APLIKACIJE

Grundfos je brend koji je postao deo mnogih domaćinstava i industrijskih postrojenja širom sveta. Sa svojim naprednim pumpama i tehnologijom za vodu, Grundfos je postao sinonim za pouzdanost i inovaciju.

Ova danska kompanija, osnovana davne 1945. Godine:  započele je kao porodični biznis i izrasla u jednog od globalnih lidera u industriji pumpi za vodene sisteme. Ali ono što Grundfos čini posebnim je njihova posvećenost održivosti i inovaciji. Njihove pumpe nisu samo efikasne i pouzdane, već su i dizajnirane sa ciljem smanjenja potrošnje energije i zaštite životne sredine.

PAŽNJA PREMA VODI I OKRUŽENJU

Sa širokim spektrom proizvoda koji obuhvataju sve, od kućnih sistema za vodosnabdevanje do složenih industrijskih rešenja, Grundfos pruža rešenja za sve potrebe povezane sa vodom. Njihov globalni uticaj se oseća u više od 50 zemalja širom sveta, gde njihovi proizvodi obezbeđuju vitalne funkcije u različitim industrijama.

Ali ono što izdvaja Grundfos iz mase je njihova posvećenost ljudima i planeti. Kroz svoje inicijative za očuvanje vode i humanitarne napore, kao i kroz praksu korporativne društvene odgovornosti, Grundfos se trudi da doprinese boljem svetu.

ČVRST OSLONAC SVOJIM KORISNICIMA

U svetu koji se neprestano menja, Grundfos ostaje pouzdan partner za sve što je povezano sa vodom i pumpama. Njihova priča nije samo o tehnologiji, već i o ljudima i planeti kojima služe sa strašću i predanošću.

SHOP

Neki od proizvoda ovoga brenda

Novosti

Poslednje novosti