Uponor

Brend 

Zemlja porekla

Italija

Kategorija

Oprema za obradu metala

Brendovi koje zastupamo

Uponor

Uponor je renomirani globalni brend specijalizovan za inovativna rešenja u oblasti vodovoda, unutrašnje klimatizacije i infrastrukture. Sa istorijom koja datira iz 1918. godine, Uponor je postao pouzdano ime u građevinskoj industriji, poznat po kvalitetu, održivosti i naprednoj tehnologiji, a Steelsoft je ponosni distributer ovog brenda u Srbiji.

 

Različite namene

Vodovodni Sistemi: Poznati po pouzdanosti, fleksibilnosti i jednostavnoj instalaciji, koriste PEX cevi i jedinstvene spojnice za dugotrajne performanse bez curenja.

Sistemi za Grejanje i Hlađenje: Uponor je lider u radijantnim sistemima za grejanje i hlađenje, koji pružaju energetsku efikasnost i udobnost ravnomernim raspoređivanjem toplote kroz podove, zidove ili plafone.

Infrastrukturna Rešenja: Robusna rešenja za upravljanje i distribuciju vode, uključujući cevi za pitku vodu, otpadne vode i kišnicu, prilagođena za moderne infrastrukturne projekte.

Inovacije i Tehnologija

Uponor je posvećen inovacijama kroz kontinuirano istraživanje i razvoj. Pametni sistemi za klimatizaciju  integrišu napredne tehnologije poput IoT-a (Internet of Things) i pametnih kontrola, omogućavajući efikasnije upravljanje sistemima i uštedu energije.

Održivost

Održivost je ključna vrednost za Uponor. Kompanija je posvećena smanjenju svog ekološkog otiska kroz razvoj ekološki prihvatljivih proizvoda i praksi, korišćenje reciklabilnih materijala i dizajniranje sistema koji promovišu energetsku i vodnu efikasnost.

LIDER U INDUSTRIJAMA VODOVODA I KLIMATIZACIJE

Uponorova vekovna tradicija inovacija, kvaliteta i održivosti postavila je kompaniju kao lidera u industriji vodovoda i klimatizacije. Kontinuiranim pomeranjem granica tehnologije i dizajna, Uponor ostaje posvećen stvaranju rešenja koja poboljšavaju kvalitet života ljudi širom sveta i promovišu održiviju budućnost.

SHOP

Neki od proizvoda ovoga brenda

Novosti

Poslednje novosti