COFINAIR

Brend 

Zemlja porekla

Francuska

Kategorija

HVAC sistemi, Klima uređaji

Brendovi
koje zastupamo

KVALITET – EFIKASNOST – HIGIJENA

Više od pola veka, brendovi JACIR, DECSA, GOHl i KTK su sinonim za inovativne tehnologije rashladnih tornjeva. Pod okriljem COFINAIR grupe, oni objedinjuju iskustvo i stručnost u razvoju i proizvodnji rashladnih tornjeva visokog kvaliteta.

NAJVEĆI EVROPSKI asortiman proizvoda, koji se izrađuju na 4 proizvodne lokacije ukupne površine 45 000 m2 sa 140 zaposlenih u Francuskoj, 115 zaposlenih u Nemačkoj i 45 zaposlenih u Italiji.

RAZNOLIKOST PROJEKATA RASHLADNIH TORNJEVA

Izuzetno široka linija proizvoda i višedecenijsko iskustvo omogućavaju iznalaženje adekvatnog rešenja za svakog kupca. Zapravo, COFINAIR sistemi se već koriste u skoro svim oblastima kontrole klime u zgradama i hlađenja industrijskih procesa.

POSVEĆENI ZADOVOLJSTVU KORISNIKA

HIGIJENA

Sva COFINAIR sistemska rešenja su dizajnirana i konstruisana da ispune najviše zakonske direktive i zahteve. Korisnici su podržani od prve konsultativne rasprave pa do pružanja sveobuhvatnih usluga, tako da se dobiju kompletna rešenja iz jednog pouzdanog izvora.

KVALITET I ŽIVOTNA SREDINA

Održivost je jedan od stubova COFINAIR korporativne filozofije. COFINAIR teži kvalitetu i dugovečnosti svojih proizvoda i poslovnih odnosa. Ekološki prihvatljivo korišćenje resursa i energije igra centralnu ulogu u razvoju COFINAIR novih tehnoloških inovacija.

EFIKASNOST

Pored performansi, efikasnost je jedan od najvažnijih faktora u bilo kojoj investicionoj odluci. Niski operativni troškovi i veoma niski troškovi održavanja su odlučujući parametri.

GARANTOVANE PERFORMANSE

Kvalitet koji COFINAIR isporučuje je zasnovan na dugogodišnjem iskustvu i potvrđen posebnim sertifikatima. Težak posao je već obavljen! Iskoristite prednosti svih sertifikata nezavisnih instituta.

EUROVENT I CTI SERTIFIKACIJA

Brendovi grupe COFINAIR učestvuju u ECC programu performansi rashladnih tornjeva.

Termičke performanse su verifikovane termodinamičkim proračunima i nezavisnim testovima na ispitnim stolovima koje je izvršio Eurovent sertifikovan sistem upravljanja kvalitetom.

SHOP

Neki od proizvoda ovoga brenda

Sorry, no posts matched your criteria.
Novosti

Poslednje novosti