Casals

Brend 

Zemlja porekla

Španija

Kategorija

Ventilatori

web sajt

https://www.casals.com/

Brendovi
koje zastupamo

NAPREDNI PROIZVOĐAČ VENTILACIONIH SISTEMA

Trenutno, kao proizvođač ventilatora sa preko 125 godina iskustvaCasals Ventilation ima širok raspon proizvoda namenjenih tržištu tehničke ventilacije za gradnju do industrijske i specijalne ventilacije, ventilacije za komercijalne objekte, garaže i ostale vrste objekata… U katalogu, širok asortiman sertifikovanih ventilatora od 400ºC/2h je među najvažnijim i najprimetnijim artiklima. Osim profesionalnog tehničkog tima spremnog za rešavanje svih tehničkih zadataka, Casals isporučuje najprikladnije proizvode koji zadovoljavaju potrebe projekata svojih klijenata.

KAKO JE NASTAO BREND CASALS VENTILATION

  1. godine je osnivač Francesc Casals Fransoyotvorio malu radionicu u središtu Ripolla(Girona). Od proizvodnje komada od livenog gvožđa i izrade mašina za fabrike i radionice, ova mala radionica se tokom godina razvila i postala posvećena proizvodnji rezervnih delova za alate, a zatim i proizvodnji samih alata.

Godine 1924. Casals je počeo proizvoditi prve modele industrijskih ventilatora. U početku su se primenjivali sistemi serijske proizvodnje, ali su se razvili u savremene i moderne proizvodne linije. Na taj način Casals je postao lider u ovoj industriji.

S vremenom, Talleres Casals unapređuje proizvodnju i danas Casals ventilacija,  ima svoj entitet i postaje samostalan brend. Smeštena u Sant Joan de les Abadesses, u fabrici od 12.000 m2, proizvodi preko 100 različitih tipova i modela ventilatora, za domaće i međunarodno tržište.

Činjenica da Casals danas izvozi 60% proizvodnje, dokaz je pouzdanosti i kvaliteta.

IZ PRODAJNOG PROGRAMA POSEBNO IZDVAJAMO:

-Kanalski ventilatori

-Vazdušne zavese

-Jet ventilatori za odimljavanje garaža

-Krovni ventilatori

-Ventilatori u specijalnim kućištima, zvučno izolovani, centrifugalni I aksijalni

– Sertifikovani ventilatori od 400ºC/2h, za unutrašnju I spoljnu ugradnju u opasnom području

-Kupatilski I ventilatori za domaćinstva

SHOP

Neki od proizvoda ovoga brenda

Novosti

Poslednje novosti